11 лютого у Центрі розвитку села «Лілія» Вишевицької громади буде проведено тематичний сільськогосподарський семінар «Особливості підготовки насіння та вирощування розсади в присадибних господарствах різними способами»

11 лютого у Центрі розвитку села «Лілія» Вишевицької громади буде проведено тематичний сільськогосподарський семінар «Особливості підготовки насіння та вирощування розсади в присадибних господарствах різними способами» за підтримки ПМГ ПРООН-ГЕФ у партнерстві з Поліським національним університетом, ГО «Асоціація сільського розвитку», Мережі ОГС «Зелена Житомирщина», ГО «Асоціації фермерів та приватних землевласників України в Житомирській області».

 На сьогоднішній день досить важливою та актуальною є правильна підготовка насіння до посадки. Адже від якості посадкового матеріалу буде залежати і майбутній урожай, а найкраще насіння гарантує відмінну схожість, дружне проростання і отримання здорових рослин. На семінарі розглянемо кілька способів підготовки насіння городніх культур.

 Запрошуємо до участі всіх зацікавлених осіб! Початок в 11:00

 Про що будемо говорити:

на що опиратися при виборі насіння;

як правильно підготувати грунт і насіння;

чи можна проводити загартовування насіння;

як впливають абіотичні фактори середовища на проростання насіння;

чи потрібно проводити підживлення розсади;

 обмін інформацією щодо способів вирощування розсади;

сталі підходи у вирощуванні розсади в органічному сільському господарстві.

 

Захід відбуватиметься в змішаному форматі.

Для отримання посилання на семінар просимо попередньо зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/S5NNGve4GuB7zS967