20 квітня 2023 року розпочав свою 6-денну роботу Climat BarCamp у Польщі до якого були відібрані і члени Мережі "Зелена Житомирщина"

20 квітня 2023 року в мальовничому місті Борек, Польща, розпочався 6-денний екологічний БарКемп, до якого були відібрані як провідні молодіжні експерти в роботі з громадою, молоддю з питань зміни клімату та лідерства, члени Мережі «Зелена Житомирщина».

Захід об‘єднав близько 60 учасників 7 країн Центральної та Східної Європи. Проте найбільша кількість представників різних організацій та еко-клубів саме з України.

Climate BarCamp фокусується на представленні, обговоренні та розробці кліматичних рішень на муніципальних рівнях, збереження навколишнього середовища, захисті прав людини та захисті тварин.

Навчання проходить у форматі (НЕ)конференції, учасники відвідують різні сесії, обмінюються досвідом та знаходять відповіді на складні та комплексні запитання, які турбують людство в умовах сьогодення.

Перші два дні інтенсиву присвячені питанням згуртованості населення з питань «зеленого відновлення», енергоефективності, ролі громадянського суспільства у захисті природи та стійкому відновленні України.

Далі буде!