24-26 вересня 2020 року відбудеться молодіжна онлайн-конференція Східного партнерства «Молодь для довкілля»

Завдяки участі у конференції молоді люди матимуть можливість відкривати нові методи, стратегії та інструменти для розвитку екологічної поведінки та знань, просувати засади освіти для сталого розвитку та активності серед однолітків у Східному партнерстві.
Учасники з обраних країн отримають досвід та інструменти, що дозволять їм вирішувати екологічні проблеми за допомогою якісної освіти, поширення обізнаності, роботи з молоддю з метою підвищення ефективного використання ресурсів шляхом переходу до чистої, циркулярної економіки, відновлення біорізноманіття та зменшення забруднення навколишнього середовища.

Якщо вам від 18 до 35 років та ви володієте достатнім для роботи знанням англійської мови і активно включаєтесь у місцеву, національну, або міжнародну роботу з питань охорони навколишнього середовища, подавайте заявку на участь у молодіжній онлайн-конференції Східного партнерства «Молодь для довкілля».

Кінцевий термін подачі заявки - 23 серпня, 23:59 за центральноєвропейським часом. Зареєструватись можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpkcZDj7cGgnrM6vLTfLtvfranqK1XwDHQdlM6ZEqUuLDTiA/viewform

Конференція проходитиме англійською мовою з синхронним перекладом на російську мову.

Конференція відбудеться за фінансування та партнерства ЄС, Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Фрідріха-Еберта-Штифунта.

Детальніше дізнатись про конференцію можна за посиланням: https://eap-csf.eu/eap-youth4environment/