Друге видання проекту ПМГ ГЕФ щодо розширення можливостей людей з особливими потребами!

Нічого для нас, без нас - під таким девізом команда проекту продовжує розширювати можливості для людей з особливими потребами.

Представляємо навчально-методичний посібник «Еколого орієнтоване соціальне підприємництво у громаді», рекомендований до друку Вченою радою факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Посібник є корисним для керівників та фахівців органів місцевого самоврядування, соціально орієнтованих підприємств та організацій, соціальних працівників (менеджерів), соціальних лідерів, які працюють у громаді і займаються проблемою віднаходження шляхів для розвитку громади.

Щиро дякуємо авторам посібника Чуйко Олені, доктору психологічних наук, професору, завідувачу та Шкуро Валентині, кандидату психологічних наук, асистенту кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ ім. Тараса Шевченка.

Велика подяка Програмі малих грантів ПРООН-ГЕФ за можливість створення та поширення кращих еколого орієнтовних практик щодо соціальної інклюзії, отриманий досвід в рамках міжнародного візиту до Республіки Білорусь.

Окрема подяка, Михайлу Скребейко, голові Столінської обласної громадської організації «Центр підтримки молоді з обмеженими можливостями», чий досвід створення соціального підприємства із працевлаштуванням людей з обмеженими можливостями для виготовлення та реалізації власної продукції, зокрема печива, воскових свічок, глиняних виробів надихнув нас на створення даного посібника та впровадження ініціатив соціальної інклюзії та створення соціальних підприємств у громадах Житомирщини!

Завантажити навчальний посібник можна за посиланням:/sites/default/files/ekologo_oriyentovane_pidpryyemnyctvo.pdf