Експерти Мережі стали учасниками РЕГІОНАЛЬНОЇ (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ МАГІСТРАЛЬНИЙ Mini-EdCamp KYIV на тему: " Столична кава з ароматом якісної освіти"

25.03.2023 року експерти Мережі стали учасниками РЕГІОНАЛЬНОЇ (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ МАГІСТРАЛЬНИЙ Mini-EdCamp KYIV на тему: " Столична кава з ароматом якісної освіти". Ми отримали чудову нагоду за сприяння ПМГ ПРООН-ГЕФ продемонструвати кращі практики освіти в інтересах сталого розвитку через екотерапію, Майстерні сталого розвитку на деокупованих територіях, інтерактивні ігри, зокрема "Цілі сталого розвитку", "Дій за озон", "Зелене місто майбутнього", "Безпечна громада", "Мережа життя", "Зелений менеджер", а також презентували новий он-лайн курс «Безпека та стійкість громад під час війни».

Понад 200 небайдужих, активних учасників освітнього процесу з різних куточків не лише нашої України, але й Грузії об'єднались для обговорення складних питань в освіті. Lado Apkhazava сільський вчитель з регіону Гурія, Грузія, поділився досвідом проведення інтерактивних вправ на креативне мислення та логіку.

Окреме спасибі власниці кав'ярні Лесі Харітоненко, координаторки подій ЕdCamp Kyiv за організацію та проведення неперевершеного українського освітньому проєкту EdCamp Ukraine.

Дякуємо кожному, хто сприяє відновленню освіти. Разом до перемоги #ЕdCampKyiv #MandrykInternationalShool