Година Землі 2014

Щорічна ініціатива «Година Землі», організована Всесвітнім фондом природи (WWF) і спрямована на боротьбу зі зміною клімату, цього року набуває нового звучання. Як завжди, всіх жителів Планети запрошують вимкнути світло 29 березня о 20:30. Але, крім того, сайт «Години Землі 2014» в Україні стає платформою, за допомогою якої жителі нашої країни можуть позначити на карті екологічну проблему та вирішити її. На сьогодні свою участь у всесвітній події підтвердили 20 міст України, серед яких Київ, Рівне, Одеса, Кривий Ріг та ін.

Напередодні «Години Землі», яка відбудеться 29 березня 2014 року, Всесвітній фонд природи пропонує кожному зробити дещо більше, аніж просто вимкнення світла. Відтепер на сайті кампанії Ви можете вказати на екологічну проблему свого регіону та вирішити її разом з усією Україною. За допомогою електронної карти Всесвітній фонд природи в Україні об’єднує зусилля з іншими неурядовими організаціями та незалежними активістами для обміну досвідом та розв’язання екологічних проблем країни.

Ви можете просто відмітити екологічну проблему на карті www.ecomap.org, долучитися до вирішення інших питань, або просто проголосувати за проблему, якщо вважаєте її важливою та першочерговою для вирішення. До вирішення 5-ти найважливіших проблем (за результатами голосування) долучиться безпосередньо команда WWF в Україні.

 

Джерело: WWF в Україні