Гуманітарна допомога для громад Чернігівщини

Волонтери Мережі «Зелена Житомирщина» організували процес отримання та поширення гуманітарної допомоги у постраждалих від війни громадах Чернігівщини, Київщині, Житомирщини .

Перед святом Великодня були передані теплі ковдри, пледи, рушники, простирадла, засоби гігієни мешканцям найбільш постраждалих районів Масани, Бобровиця, Новоселівка, Лісковиця, Бобровиці та ін.

Лікарські препарати були передані до Чернігівської обласної лікарні - відділення інтенсивної кардіології та реперфузійної терапії з ренгенохірургічним блоком та ліжками інтенсивної терапії, де надають допомогу мешканцям міста та області.

До підтримки громадян України долучились компанія GEFCO SA (https://www.gefco.net/fr/ ) за безпосередньої участі Nina FROIDURE (Довгань), яка народилась і виросла в Україні, що організувала збір гуманітарної допомоги по усій Франції, Наталії Філіповій,  Громадським організаціям «Хвиля», «Жінки і діти України - наше майбутнє», «Чернігівська обласна організація Українського товариства охорони природи» .