ІННОВАЦІЙНА ПРОГРАМА «МОЛОДЬ ТА ЗМІНА КЛІМАТУ»!

Програма малих грантів ПРООН/ГЕФ в Україні продовжує активно працювати над соціальною інклюзією, а саме над розширенням прав і можливостей жінок, молоді та людей з обмеженими можливостями, що враховується і відображається в ініціативах ПМГ на місцевому рівні.

ПМГ надає пріоритетність молоді як одній з уразливих груп у контексті  довкілля та розвитку. ПМГ спільно з іншими партнерами, впроваджує більш широку ініціативу, спрямовану на підтримку місцевих, національних та глобальних молодіжних кліматичних проектів.  Ця інноваційна програма пропонує вирішувати ці проблеми шляхом надання можливості та залученню молоді у громадах до впровадження кліматичних проектів.

До уваги громад, організацій громадянського суспільства та партнерів мережі ГЕФ ПМГ, які подавали на розгляд проектні концепції щодо соціальної інклюзії, залучення молоді, та місцевих молодіжних ініціатив громад  у 2018 – 2019 роках:

Програма малих грантів Глобального екологічного фонду (ГЕФ ПМГ для України) запрошує до подачі проектних пропозицій. Детальніше за посиланням: http://sgpinfo.org.ua/info/konkurs-innovaciyna-programa-molod-ta-zmina-klimatu

Кінцевий термін подання проектних пропозицій - 20/05/2020