Мережа долучилась до участі у Всеукраїнська науково-практична конференція «Біорізноманіття: інноваційна діяльність у системі екології і освіти»!

3-4 червня 2021 року в с. Крива Руда, Семенівського району, Полтавської області проходила Всеукраїнська науково-практична конференція «Біорізноманіття: інноваційна діяльність у системі екології і освіти», що присвячена 60-річчю заснування дендропарку загальнодержавного значення «Криворудський».

Представники Програма малих грантів ПРООН-ГЕФ в Україні, Партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку», Поліського національного університету, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони природи, Житомирського агротехнічного коледжу, Мережі ОГС «Зелена Житомирщина», Національного природного парку «Голосіївський» стали учасниками конференції, висвітливши кращі результати та дієві засоби використання інструментів освіти для сталого розвитку на територіях природно-заповідного фонду та їх буферних зонах для демонстрації практичних аспектів глобального руху «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ» («GREEN RECOVERY»).