Мережа взяла участь у ХІІІ Всеукраїнській Ярмарці органічних продуктів!

18 вересня 2021 р. представники Мережі ОГС «Зелена Житомирщина» за підтримки ПМГ ПРООН-ГЕФ стали учасниками ХІІІ Всеукраїнської Ярмарки органічних продуктів, що проводилася Федерацією органічного руху України в рамках Органічного тижня в Україні.

Мета заходу полягала у пропагуванні здорового способу життя та продукції, яка відповідає стандартам органічного виробництва, надання консультативної підтримки суб’єктам господарювання з питань органічного сільськогосподарського виробництва та ведення екологічно орієнтованого сільського господарства згідно з міжнародною практикою.

Представники Мережі на Ярмарці представили різноманітні інформаційно-пізнавальні матеріали на екологічну тематику, а також екологічні ігри «Цілі сталого розвитку» та «Зелене місто».

Сільські жінки Житомирщини презентували органічні продукти та різноманітні еко-дружні вироби, зокрема натуральний мед та бджолину продукцію (віск, пилок, прополіс), вироби оздоблені вишивкою (рушники, серветки, килимки), екологічні косметичні засоби (мило, ефірні олії, бальзами тощо).

У заході брали участь десятки сертифікованих виробників органічної продукції з усієї держави, які продемонстрували найкращі досягнення як вітчизняного органічного сектору, так і імпортної органічної продукції.

 

Висловлюємо щиру вдячність Федерації органічного руху України за організацію та проведення ХІІІ Всеукраїнської Ярмарки органічних продуктів!