Міжнародний день захисту дітей!

Щорічно в Україні й світі в перший літній день, 1 червня відзначається радісне і веселе дитяче свято - Міжнародний день захисту дітей.

Мережа постійно залучає молодь до природохороної діяльності, сприяє формуванню у молоді лідерської позиції та розуміння необхідності зміну способу життя на користь довкілля. Свідомість та дії молоді опосередковано впливають на їх батьків, родичів та сім’ї, ось чому молодь є потужною рушійною силою у практичній діяльності із запобігання глобальним екологічним проблемам.

Окрім того, 1 червня поновлюється робота закладів позашкільної освіти, які працюватимуть в умовах адаптивних карантинних заходів. Наша команда Мережі «Зелена Житомирщина» та волонтери ГО «Асоціація сільського розвитку» завітали до Самчук Ольги Вікторівни, начальника відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради та передали 500 захисних масок та 30 костюмів до 7 закладів дошкільної освіти м. Радомишль, а саме Радомишльського ЗДО № 1 «Берізка», Радомишльського ЗДО № 2 «Пролісок», Радомишльського ЗДО № 4 «Ромашка», Радомишльського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 - ЗДО» ім. І. Самоплавського, Радомишльського ЗДО №5 «Сонечко», Радомишльського ЗДО №6 «Малятко» та Радомишльського ЗДО №7 «Дзвіночок». 

Ми щиро дякуємо Міжнародному фонду «Відродженн» за підтримку та допомогу у боротьбі із коронавірусною інфекцією медичним, громадським та освітнім закладам області!