Опубліковано звіт діяльності Мережі ОГС «Зелена Житомирщина» за 2019 рік!

В 2019 році Мережа зосередила свою діяльність за 5 напрямками, зокрема адаптація до зміни клімату, боротьба із деградацією земель, збереження біорізноманіття, соціальна інклюзія людей з обмеженими можливостями та освіта для сталого розвитку із залученням жінок та молоді. Об’єднавши понад 24 партнера, серед яких представники місцевої влади, міжнародні організації, наукові інституції, освітні заклади та громадські організації Мережею було здійснено ряд заходів задля вирішення глобальних екологічних проблем на локальному рівні.

Зокрема на Житомирщині було встановлено 3 енергозберігаючі системи вуличного освітлення, відкрито перший в Україні центр безпеки та розвитку громад, відновлено 250 гектарів деградованих земель, проведено заходи задля соціальної інклюзії людей з обмеженими можливостями, підвищено спроможність фермерів, викладачів, молоді та багато іншого.

Вся діяльність Мережі за 2019 рік описана в звіті, що розміщений на сайті та доступний за посиланням: http://zelena.org.ua/page/zvity-pro-diyalnist