Семінар «Особливості підготовки насіння та вирощування розсади в присадибних господарствах різними способами" в Центрі розвитку села "Лілія"

Сьогодні в Центрі розвитку села «Лілія» Вишевицької громади відбувся семінар «Особливості підготовки насіння та вирощування розсади в присадибних господарствах різними способами ", спрямований на підтримку малих фермерів та вразливих верств населення.

У зв'язку з непростою ситуацією в країні та завдяки сучасним технологіям, ми змогли об'єднати учасників заходу з різних куточків України як в очному, так і в дистанційному форматах.

На семінарі були розглянуті актуальні питання щодо різних способів вирощування розсади, правильної підготовки грунту та вибору посадкового матеріалу.

Адже весна зазвичай настає раптово, а це означає, що до неї потрібно готуватися. Вже зараз слід визначити час для підготовки розсади овочів. Отримані знання і поради допоможуть виростити міцну розсаду та в результаті мати багатий урожай.

Захід відбувся за підтримки ПМГ ПРООН-ГЕФ у співпраці з Поліським національним університетом, ГО «Асоціації сільського розвитку», ГО «Асоціації фермерів та приватних землевласників України в Житомирській області».

Щиро дякуємо організаторам та учасникам заходу! Разом до перемоги