Сьогодні відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні тенденції розвитку галузі землеробства: проблеми та шляхи їх вирішення"!

3 червня 2021 року в Поліському національному університеті за підтримки Програми малих грантів ПРООН-ГЕФ спільно з Мережею ОГС «Зелена Житомирщина», кафедрою ґрунтознавства та землеробства ПНУ, Асоціацією фермерів та приватних землевласників України в Житомирській області відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні тенденції розвитку галузі землеробства: проблеми та шляхи їх вирішення".

Метою конференції було обговорення актуальних питань щодо проблем та перспектив розвитку землеробства, рослинництва, впровадження інноваційних та органічних технологій виробництва тощо.

Учасниками конференції стали науковці, практики, аспіранти, наукові співробітники, громадські діячі, фермери, спеціалісти України та зарубіжних країн, зокрема Польщі та Швеції. За матеріалами конференції був сформований збірник, який містить більше 40 друкованих праць наукового та практичного змісту.