У Центрі розвитку села "Лілія" с. Веприн Вишевицької громади за сприяння ПМГ ПРООН-ГЕФ відбувся практичний семінар щодо особливостей посадки багаторічних рослин, плодових дерев, ягідників та декоративних культур.

8 квітня 2023 року в Центрі розвитку села "Лілія" с. Веприн Вишевицької громади Житомирської області за сприяння ПМГ ПРООН-ГЕФ відбувся практичний семінар щодо особливостей посадки багаторічних рослин, плодових дерев, ягідників та декоративних культур.

Місцеві жителі отримали не лише корисну інформацію щодо підготовки грунту відповідно до потреб рослини, ознайомилися з технологією посадки та удобренням, але й самі апробували екотехнологію вирощування лохини, калини, обліпіхи, гумі, годжі, ірги, лимонника, лаванди та ін.

Спільними зусиллями було проведено озеленення присадибної ділянки Центру, що сприятиме покращенню природного середовища, формування екологічного світогляду громади, шанобливого ставлення до природи.

Всі учасники отримали змістовні відповіді на свої запитання, адже при умові дотримання всіх правил посадки рослин – результат не змусить себе довго чекати .

Щиро дякуємо усім, хто долучився до зеленого відновлення Цетру розвитку села "Лілія". Разом до перемоги