Учні Бердичівського центру позашкільної освіти імені О. Разумкова презентували молодіжні екологічні ініціативи на каналі 1+1 !!!

Завжди приємно бачити результати діяльності вже після завершення проекту, а особливо, коли їх навіть більше, ніж очікуєш.

Рівно рік тому Мережа «Зелена Житомирщина» анонсувала Конкурс молодіжних екологічних ініціатив в рамках Інноваційної програми ПМГ ПРООН-ГЕФ «Молодь і Зміна клімату».

В квітні цього року ми отримали 9 переможців та підтримали запропоновані екологічні ініціативи, а також за підтримки ПМГ зняли професійні відео- сюжети, 2 з яких потрапили в ТОП-30 кращих молодіжних відео- під час СOP-26 Рамкової міжнародної конвенції ООН про зміну клімату, яка щойно завершила свою роботу.

А нещодавно одні з наших переможців – Бердичівський центр позашкільної освіти імені О. Разумкова дали інтерв’ю каналу 1+1 про свої здобутки, молодіжні ініціативи та отримані результати, підтримку та перемогу в Конкурсі ПМГ, та головне, що мрії здійснюються, і спільні екологічні дії знаходять підтримку, однодумців та визнання.

До Вашої уваги сюжет молодіжних активістів в “Сніданку з 1+1”: https://youtu.be/4sKG5MA0ZDk