Вітаємо перші сходи лікарських трав у КУ "Вишевицький ліцей" !

Нещодавно команда соціального проекту «Еколідери соціальних змін» завітала до КУ "Вишевицький ліцей" з метою підвищення екологічної свідомості сільської молоді та протидії змін клімату в рамках проекту Програми розвитку ООН Глобального екологічного фонду.

Нагадаємо, що 3 тижні тому учні Вишевицького ліцею та Вишевицької спеціальної школи спільно з командою “Еколідери соціальних змін” самостійно висіяли лікарські рослини: календулу, ромашку лікарську та мелісу. Процес проростання дуже тяжкий для рослини і водночас дуже важливий. Щоб допомогти насінню перетворитися у сходи, потрібно слідкувати за рівнем вологи в ґрунті. Здається, що це все дуже просто, але насправді в цей час проходять тисячі різних фізіологічних процесів і ось ми маємо перші сходи календули.

З нетерпінням чекаємо побачити дружні сходи інших лікарських рослин!

Соціальний проект «Еколідери соціальних змін» впроваджується в рамках участі однойменної команди в освітньому проекті “Школа соціального лідерства” - 2021, організатори Школи - кафедра соціальної реабілітації та соціальної педагогіки КНУ за підтримки Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні FES-Ukraine