Запрошення щодо участі у Європейській службі волонтерів

Koperattiva Kummerc Gust є волонтерською організацією, яка працює в сфері благодійної торгівлі та співробітництва з метою розвитку “Північ-Південь”. Організація заснована на Мальті і в неї є невеликий неприбутковий ярмарок у Валлетті (так званий il-Hanut l-Arka).

Кожен рік організація приймає участь у неформальному навчанні для підвищення обізнаності про справедливу торгівлю та сталий розвиток на Глобальному Півдні. Деякі із зазначених заходів проводяться на громадських засадах (наприклад, WorldFest). Інші види діяльності здійснюються в школах, молодіжних та інших групах суспільства.
Ця організація здійснює ці заходи в значній мірі завдяки підтримці добровольців, які допомагають виконати цю роботу. Деякі з волонтерів організації є місцевими жителями, тоді як інші — іноземці, які приїжджають, щоб працювати через EVS, Erasmus або інші програми.
На даний момент Koperattiva Kummerc Gust шукає потенційних волонтерів EVS, які зацікавлені в участі в проекті EVS. Більш детальну інформацію про проект EVS можна знайти на сайті:  http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=52000160594

Проект має назву Fair Share: Обізнаність у культурному розмаїтті.

Молодь, яка зацікавлена в участі в якості волонтерів EVS, повинна відправити своє CV та короткий мотиваційний лист на info@l-arka.org.

Ми шукаємо добровольців, які зацікавлені у співпраці протягом як мінімум 3 місяців, так і максимальний термін 1 рік. Проект розпочне свою діяльність не раніше травня 2013 року.