Запрошуємо до участі у конкурсі малюнків, присвяченому Всесвітньому дню охорони довкілля для дітей та молоді Житомирської області

КОНКУРС МАЛЮНКУ,

присвячений Всесвітньому дню охорони довкілля

для дітей та молоді Житомирської області

 

з 25 квітня  по  25 травня 2019 року

 

Всесвітній день охорони довкілля є одним з основних способів привернути увагу світової громадськості до проблем довкілля, а також стимулювати політичний інтерес на відповідні дії. Святкування цього Дня розраховане на те, щоб привнести людський фактор у питання охорони довкілля; дати громадам в усьому світі можливість активно сприяти стійкому й справедливому розвитку; сприяти розумінню того, що основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади; а також роз'яснити важливість партнерських відносин, щоб у всіх країн і народів було більше безпечне й благополучне майбутнє.

Важливу роль у збереженні довкілля відіграє громадськість, особливо молодь. Саме тому, метою конкурсу є привернення уваги дітей та молоді до проблем охорони довкілля.

Конкурсні роботи розглядаються за такими номінаціями:

1. Дій за озон

2. Я люблю свою громаду

3. Дихай чистим та безпечним повітрям

Конкурс проводиться для учнів загальноосвітніх, професійних (професійно-технічних) закладів, студентів закладів вищої освіти,  вік від 8 до 18 років, які навчаються в ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Участь у конкурсі одноосібна, тобто одна особа на одну роботу.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості та повинен відповідати тематиці та номінаціям Конкурсу.

Конкурс проводиться за підтримки ПМГ ПРООН/ГЕФ,  мережі ОГС «Зелена Житомирщина», Житомирського агротехнічного коледжу проводиться конкурс малюнків.

Детальніше у Положенні про Конкурс.

Роботи, що подаються на конкурс, повинні бути надіслані за адресою: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 96, Житомирський агротехнічний коледж або Новою Поштою: м. Житомир, відділення № 2, Журавель Світлана Станіславівна, тел. 097-488-13-27

З нетерпінням чекаємо на ваші малюнки!!!