Зелене підприємництво: онлайн-курс

Ви хочете зрозуміти нові можливості для бізнесу в галузі продуктивної та кругової економіки? Ви зацікавлені у вирішенні екологічних проблем шляхом продажу екологічної продукції чи послуг та створення зелених робочих місць? Ви хотіли б створити та запустити інноваційну бізнес-модель, яка має екологічну та соціальну цінність?

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН), Конвенція про біологічне різноманіття, Фонд EcoEnterprises, FaithInvest, Школа бізнесу Габеллі при Фордгемському Університеті, Лихайський Університет, Регіональний центр діяльності зі стійкого споживання та виробництва, SEED та Програма малих грантів ГЕФ  запускають Масивний відкритий он-лайн курс з питань зеленого підприємництва. Спираючись на методологію навчання, розроблену Регіональним центром діяльності зі стійкого споживання та виробництва (SCP / RAC), цей шеститижневий курс познайомить усіх бажаючих із зеленим підприємництвом, починаючи з визначення  ідеї до комерціалізації продуктів та послуг.

Курс проводитиметься англійською мовою та триватиме з 2 листопада 2020 року по 11 грудня 2020 року. Курс відкритий для всіх: https://www.learningfornature.org/en/courses/green-entrepreneurship/