Зустрічайте третє видання проекту ПМГ ПРООН-ГЕФ з питань соціальної інклюзії людей із інвалідністю – посібник «Інклюзивно-реабілітаційний туризм» !

Посібник «Інклюзивно-реабілітаційний  туризм»  містить теоретичні та практичні питання щодо створення безбар'єрного середовища та впровадження соціальної інклюзіі в галузі туризму, він стане у пригоді керівникам туристичних агенцій, працівникам соціальних служб, місцевих органів влади, громадських організацій та працівникам навчальних закладів, які готують фахівців у сфері туризму та готельно-ресторанної справи.

В змісті посібника особливу увагу приділено сегменту екологічного туризму, наведено  зразки практичного досвіду спрямовані на формування умінь в наданні різноманітної підтримки людям з інвалідністю в інтегрованому  середовищі.

Посібник рекомендовано до друку Науково-методичною радою  Університету «Україна».

Щиро дякуємо авторам посібника Барні Наталії Віталіївні, професору, доктору філософських наук, директору інституту філології та масових комунікацій та Коротєєвій Антоніні Вікторівні, кандидату економічних наук, професору кафедри туризму документних та міжкультурних комунікацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна”.

Дякуємо Програмі малих грантів за можливість запровадити практичні дії з питань соціальної інклюзії в громадах Житомирщини, отримати безцінний міжнародний досвід та розробити три чудових та принципово різних видання з питань соціальної інклюзії людей з обмеженими можливостями!  

Завантажити посібник можна за посиланням:/sites/default/files/inklyuzyvnyy_turyzm_.pdf